4.7.2014

White and light blue


Kävin toissa päivänä siellä neurologilla ja hän oli sitä mieltä että se mun parin viikon takainen "kohtaus" oli virusperäinen aivokalvontulehdus. Niinkuin epäilin itsekin. Onneksi se meni itsestään ohi, eikä siihen olekaan mitään hoitoa. Silti edelleen jaksaa kummastuttaa, että päivystyksessä ne ei ottanut tota tilannetta yhtään tosissaan. Antoi kipulääkettä ja passitti kotiin. Ei mitään verikokeita yms. No, onneksi ei ollut kyse mistään vakavasta. 

Juteltiin näistä mun muista päänsäryistä ja hän oli edelleen sitä mieltä, että aivoihini on jäänyt muistijälki kauan kestäneestä kivusta. Tämä on kuulemma yleistä päänsärystä pitkään kärsineillä. Magneettikuvat on kunnossa - siellä ei ole mitään mikä selittäisi päänsäryn. Tietystikään en odota sitä, että olisin joskus täysin päänsärytön. Mutta pakko hehkuttaa vielä tätä neurologia, Riitta Rinnettä. Uskomattoman ammattitaitoinen ja mukava lääkäri. 


Kuvituksena miltä meillä kotona näyttää tällä hetkellä. Oon ihan rakastunut tohon vaaleansiniseen, kaikki tutut on varmaan huomanneetkin. Tungen sitä sisustukseen, vaatteisiin ja viimeisimpänä ostin vielä vaaleansinisen eyelinerin (!!)

Mutta mitä mieltä, sopiiko sininen valkoisen kaveriksi sisustuksessa? 

4 kommenttia:

johanna h kirjoitti...

Aivokalvontulehdushan voi olla vaarallinen, onneksi kaikki meni kuitenkin hyvin! Kauheata tunarointia päivystyksessä...
Ja sininen ja valkoinen muuten sopii yhteen :)

Minni kirjoitti...

Niinhän se bakteerin aiheuttama voi olla hengenvaarallinen! Onneksi tämän aiheuttajana oli "vain" virus.. Mutta kiitos, kiva kuulla :)

Miramekko kirjoitti...

Ihana tuo valkoinen matto. Oon haaveillu tuollaisesta omaankin kotiin, harkittin jopa kuteista sellasen tekemistä, mutta varmaan saattaisi mennä vain hermo :D

Ja tuossa pöydällä oleva kuva on niin kaunis! :)

Minni kirjoitti...

Kiitos! :) JA joo, mulla ainakin menis hermo, saati että ylipäätään osaisin tehdä moista :D