25.6.2014

White lace and leopard jeans

Reilun viikon kipeänä makaamisen jälkeen, tänään on ollut ihan hyvä olo. Aamulla kävin työterveydessä ja siellä oli ihanan kärsivällinen lääkäri. Hän kuunteli rauhassa sepustukseni migreenin epäilystä tähän päivään. On aina aikamoinen homma selittää tää mun tilanne uudelle lääkärille. Varsinkin kun 99% lääkäreistä ei tiedä, mitä tarkoittaa Chiari. Lääkäri sanoi lopuksi, ettei olisi uskonut mun astellessa ovesta sisään, että mulla on moinen tarina kerrottavani. Ja tulin jotenkin hyvälle mielelle, kun hän sanoi mun vaikuttavan hirveän positiiviselta, kaiken tämän suhteen. Vaikka sitä en todellakaan aina ole, vaikka pyrin olemaan optimistinen. 

Tänään nähtiin Elsan kanssa. Kun mun olo olikin ok, niin päätettiin lähteä vähän valokuvailemaan. Päädyttiin Hatanpään Arboretumiin. Vähän toivottiin että siellä olisi ollut jo kaikki ihanat ruusut väriloistossaan, mutta ei näköjään ihan vielä. Saatiin kuitenkin nopsasti räpsittyä kivoja kuvia.
Sen jälkeen päädyttiin Passioniin istuskelemaan ja pelailemaan Scrabblea ja Yatzya! Heheh, onneks oltiin melkein ainoat asiakkaat kokoajan. Eläydyttiin hieman peleihimme ja saatettiin vaikuttaa hieman oudoilta. Tähän loppuun vielä kaunis gif-animaatio. Poseerasin tossa aikani, kunnes luulin että Elsa lopetti kuvaamisen ja aloin väännellä naamaani. Kuitenkin irvistin jotenkin liikaa, niin että leuasta kuului kamala rusaus ja sattui :D5 kommenttia:

Timna Kuittinen kirjoitti...

Voi Mili! Mä kuolen nauruun.

Anonyymi kirjoitti...

hahhah mää niin rakastan tota kuvasarjaa :---DDDD

johanna h kirjoitti...

Kauniita kuvia <3 ja oliko se niin, ettei sinulla ole omalääkäriä,ehdottomasti tarvitset sellaisen, varsinkin kun on kyseessä harvinainen sairaus!

Minni kirjoitti...

Äiti - :D hahah koita selvitä!

Elsa? - niiinmäki! En voi lopettaa sen katselua :D

Johanna - voi kiitos <3 joo, on se oikeastaan. onhan mulla kaupungin omalääkäri mutta ikinä en ole hänellä käynyt. jotenkin hankalaa kun ei kukaan julkisella puolella tiedä juurikaan mitään :(

Дарья Пленкина kirjoitti...

sweeeet!!!
follow to follow?
http://defishencia.blogspot.ru/