3.11.2013

Koskettavat kappaleet


Moikka, pitkästä aikaa. Mä oon täällä keskittynyt itseni kuntouttamiseen ja viettänyt hyvin rauhallisia päiviä kotosalla. Onnekseni kivut näyttävät vähentyneet hieman. Ja fysioterapian avulla olen saanut kipeitä lihaksiani vetreytymään = liikkuminenkaan ei satu enää niin kovasti. Edistyminen ja paraneminen on hidasta, mutta aina kun huomaa pienenkin asian jonka pystyy tekemään paremmin kun ennen. Siitä tulee niin huippu onnistumisen olo. Esimerkiksi pystyy kääntämään päätä ilman kipua, jättämään lääkettä pois, ajaa autoa… Ennen niin itsestäänselviä asioita (ainakin mulle) mutta nyt ilon aiheita!

Mutta, tän postauksen aihe onkin musiikki. Kauheesti en oo mitään musiikkia tänne blogiin aiemmin jakanut. Mutta tiedättekö sen kun joku tietty biisi ja sen sanat vaan sopii niiin omaan elämään tai johonkin tilanteeseen? Ja nimenomaan tollaisista kappaleista mä saan itse niin paljon voimaa :) Joten nyt tässä kun on ollut aikaa ja ajateltavaa niin oon kuunnellut paljon musiikkia jossa on jollain tapaa taas mua koskettava sanoma.
Ajattelin jakaa muutaman nyt tänne blogiin. 

Ja pakko sanoa että Johanna Kurkela on noussut ihan yhdeksi mun suosikkiartistiksi. Ennen en tiennyt kun muutamia hänen hittejään, mutta hiljattain olin hänen konsertissaan. Ja vau. Kaikki ennakko-odotukseni kyllä menivät uusiksi… Mielettömän ihana ääni, uskomaton lavashow, positiivista energiaa. Vieläkin menee ihan kylmät väreet ajatellessa sitä. Suosittelen lämpimästi jos joskus tarjoutuu mahdollisuus nähdä tuo nainen livenä.

Mutta nyt näitä biisejä, oon kopioinut niistä joitain tärkeitä kohtia mulleOon maannu lattialla miettinyt miten täällä selvitään
oon huutanut keuhkot pihalle, on tuntunut ettei pysty hengittää
mut oon täällä vielä
en anna pelon mua koskettaaKun mä herään aamulla
Juon aamukahvit pöydän alla
En laita hiuksiani ollenkaan
Minä muutun tänä aamuna
Tänä aamuna
Katson elämää ja hehkun halua
Mennä sen mukana

Elämä on varjoa ja valoa Joskus se kyyneliin tiristää Silloin kun itkun kaulukset Kurkkua kiristää Elämä on sekoitus onnea Ja surullisia vaiheita Meil on täydellinen elämä
Keskellä ihmettä 
Sen tajuu vasta jälkeenpäin
Taidat aavistaa jo sen
Yksin täytyy jokaisen
polku mennä pimeään
että pystyy elämään

Sä saatat selvitä
vähin vammoin matkalla
Ystäväsi huolehtii 
kun askelees on hatarat
Elämässä pitää kii
jos sen päältä putoat
Millaisista biiseistä te löydätte omaan elämäänne osuvia tekstejä? Näiden lisäksi mulle rakkaita biisejä löytyy mm. Ellie Gouldingilta, Jenni Vartiaiselta, Haloo Helsingiltä ja Juha Tapiolta. Ihan vaan esimerkiksi :)
3 kommenttia:

Emilia Aleksandra kirjoitti...

Mäkin oon jotenkin alkanut tykkäämään Johanna Kurkelan musiikista! Joissain biiseissä vaan tulee sellanen olo, että niihin sanoihin pystyy niin samaistumaan, vaikka ei välttämättä kertoiskaan täysin omasta tilanteesta :-) Ja Juha Tapio on myös ihan huippu♥

Essi kirjoitti...

Toi Suvi Teräsniskan Täydellinen elämä on kyllä tällä hetkellä yks kuunnelluimmista! Ja ikuinen lemppari on Johanna Kurkelan Rakkauslaulu :-)

http://fashioninmyheart-essi.blogspot.fi/

Minni kirjoitti...

Emilia - Joo, toi on kyllä totta että vaikka sanat ei "kertois" omasta elämästä niin silti jotenkin voi samaistua, hassua :) Juha on kyllä ihana!!

Essi - Ihan sama homma täällä! :D