20.6.2013

Päänsärkyä, betonitöitä ja muistoja


Mielenkiintoinen otsikko, eikö?
Eilen kun pääsin töistä, tunsin että ystäväni päänsärky on taas tulossa kylään. Näin on lähes aina työpäivän jälkeen koska työni on suht fyysistä = fyysinen rasitus laukaisee päänsäryn mun tapauksessani. Noh, ajattelin että lepään hetken, eiköhän särky siitä helpota.

No ei helpottanut. Se vaan paheni ja paheni. Koko ajan väänsin ja käänsin missä asennossa olisi vähemmän tuskaista. Itkin ja tuskailin, onneksi oli poikaystävä ja äiti puhelimen päässä. En valehtele jos sanon että eilen koin yhden kivuliaimmista päivistäni. No sitten ajattelin että ehkä kipu helpottaa kun nukun kunnon yöunet. Aamulla kun heräsin, pelkkä silmien avaaminen ja vessaan kävely oli aivan kamalaa. Soitin työterveyteen ja töihin että musta ei oo tänään tulemaan. 


Sitten muistin että mulla on kaverilta lainassa Salkkarit-dvd. Aloin katselemaan sitä ja kohta Jenna tulikin tuomaan mulle ruokaa! Oon niin kiitollinen että mulla on näin ihania ihmisiä tukena. En olis millään kyennyt kauppaan enkä ollut syönyt vuorokauteen mitään. Joten sain salaattia, ruisleipää, raejuustoa ja pepsimaxia. Kiitos vielä Jenna :)


Pari viikonloppua sitten tehtiin betonitöitä mummulassa. Nyt illalla äiti kävi mua piristämässä ja toi nämä mun tekemät kynttilänjalat. Valoin betonia vanhoihin pringles-purkkeihin ja tällaiset niistä tuli. Aika ihanat mun mielestä :) Näähän vois vaikka maalata mutta musta nää on kivat just tän värisinä ja vähän epätasaisina.


Äiti oli myös siivonnut ja löytänyt mun vanhoja muistoja. Hirveesti kirjeitä, kirjevihkoja, päiväkirjoja, kortteja jne! Noita lukiessa tulee kyllä niin ikävä joihinkin hetkiin takaisin. Olispa sellainen mahdollisuus että vois teleportata itsensä menneisyyteen hetkeksi, johonkin ihanaan muistoon :D

Mutta tässä muutama kiva muisto, ensimmäinen on 
mun 1-vuotissynttäreiden kutsukortti

Toinen juttu oli tällainen ammattikoulussa tehty positiivisia asioita sisältävä paperi. Eli jokainen luokasta kirjoitti jotain positiivista sun lappuun. Muistan kun nää tehtiin yhden riidan jälkeen että saatais vähän ilmapiiriä kevennettyä :D Meidän luokalla oli parisenkymmentä n 15-20 vuotiasta tyttöä ja meillä oli hirveitä riitoja silloin. Hah, nyt ajateltuna vaan naurattaa.


Ja viimeisenä mun kello! Muistan kun oon saanut ton ehkä 
3-5 vuotiaana? Suloinen :)
Nyt olo alkaa olla lähes normaali, joten uskaltaiskohan haaveilla että huomenna pääsis vähän juhannuksen viettoon mökille?

Jokatapauksessa oikein mukavaa juhannusta kaikille :)

Ei kommentteja: