2.6.2013

Lähihoitaja vm. 2011


Hellou! Viime postaukseen jo kirjoittelinkin että kuinka outoa on että omasta ammattiin valmistumisesta on jo kaksi vuotta. Oli pakko palata ajassa taakse päin kuvien johdolla ja muistella vähän tota ihanaa päivää :') Toi päivä oli yks niistä ikimuistoisimmista ja ihanimmista päivistä mitä oon tähän mennessä kokenut.Juhlat pidettiin siis meidän silloisessa isossa omakotitalossa ja vieraita oli kutsuttu noin 40kpl. Tarjolla oli vaikka mitä ihanuuksia mitkä suurimmaksi osaksi äiti teki :)

Ihana Maiju! 
Halusin välttämättä hankkia tollaisen lähihoitajahatun vaikkei se kauheen upea ole, niin muisto se on ainakin ammattiin valmistumisesta. Mekon ostin The Cloth Storesta ja tykkäsin siitä kovasti ja tykkään edelleen :)

Äiti väkersi mulle tollasen kampauksen joka näytti kivalta kun hiukset oli alta tummemmat! Nyt kyllä näitä kuvia katsellessa kaduttaa että miksi menin leikkaamaan polkkatukan :(Parhaita päätöksiä mitä oon tehnyt niin on lähihoitaksi opiskelemaan lähteminen. Muistan kuinka ylä-asteella luokanvalvoja sanoi että "susta ei voi tulla mitään jos et mee lukioon". Mutta, kuinkas kävi? Oon niin onnellinen että en tehnyt niinkun muut odotti, vaan kuinka itse näin parhaaksi. En sano että lukiossa olis mitään vikaa, mutta itse en ole YHTÄÄN lukijatyyppiä. Siksi lähdin opiskelemaan heti ammattiin. Joka on antanut paljon. Oon oppinut avarakatseisuutta (onko toi sana?), tavannut paljon erilaisia ihmisiä, ollut mukana kiinnostavissa jutuissa ton koulutuksen myötä jne jne.. Ja voin kertoa myös että kun pääsin ylä-asteelta niin mun keskiarvo oli 7,3. Eli todella surkea. Mutta pääsin haluamaani kouluun ensimmäisellä yrittämällä ja sain soveltuvuudesta hoitoalalle 9/10 pistettä. 

Hups, tulipas vähän avauduttua :D Mutta nyt Pretty little liars pyörimään ja valmistautuun tulevaan työviikkoon!4 kommenttia:

Veronika kirjoitti...

Ompas sulla ollut ihana valmistujaismekko!:) Ja toi kampauskin on ihana:)

Mahtavaa kuulla, että oot löytäny sellasen ammatin, josta ihan vilpittömästi tykkäät!:)

Minni kirjoitti...

Veronika: Voi kiitos ihanasta kommentista :)<3

Emmi kirjoitti...

Vautsi tosi kaunis tuo sun valmistumismekko! :)

Minni kirjoitti...

Emmi: Kiitos paljon, se on musta vielä näin parin vuoden jälkeenkin tosi kiva :)