7.10.2013

Täällä taas

Moikka! En tiedä onko joku ehtinyt miettimään miksei postauksia ole kuulunut. Syynä on se että olin 20.9 siis siinä chiari-leikkauksessa. Olen viettänyt aikaa lähinnä vuodelevossa ja pari päivää sen jälkeen kun pääsin sairaalasta niin me muutettiin. Isoja muutoksia molemmat. Itse oon ollut aika avuton ja kipeä. Lähes 24/7 jonkun seurassa koska tarvitsen niin paljon apua kaikessa :) no mutta pikkuhiljaa eteenpäin! Palaan myöhemmin sitten ainakin leikkauskertomuksen kanssa :)
Onko siellä enää ketään lueskelemassa? Mitä teille kuuluu? :)

8 kommenttia:

Alina kirjoitti...

Ehdin tässä välissä liittyä seurailemaan! :) Tsemppiä sulle! <3

Sallamaari kirjoitti...

Mä oon täällä Minni!! <3 Ihanaa et leikkaus on ohi ja oot kunnossa! Toivottavasti leikkauksesta on myös ollu paljon apua ja tulee olemaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä että olet elossa ;) itse olen menossa tohon samaan leikkaukseen tässä syksyn aikana niin olisi todella kiva kuulla lisää kun pelottaa niin paljon...

Minni kirjoitti...

Alina: Voi kuinka kiva että liityit :) Kiitos <3

Salla: Jee ihanaa :D<3 Joo niin mä toivon kanssa! Aika näyttää :)

Ano: Aijaa! Heei, laita mulle s-postia mirren-@hotmail.com Jos haluat jutella :) ja meillä on myös fb:ssä sellainen yksityinen ryhmä jos oot siellä ja haluat liittyä!

Hoitovirhe kirjoitti...

Yhdyn anon kommenttiin. Mua on alkanut hirvittämään ton leikkauksen siirtymisen takia vaan enemmän ja enemmän. Eniten mua hirivittää, että mitä jos pääsenkin leikkauspöydälle liian myöhään :/ Luojan kiitos se leikkaus on jo ens viikolla ja saa luvan olla, koska alkaa taas pikkuhiljaa oma kärsivällisyys ja jaksaminen loppua...

Minni kirjoitti...

Kyllä sä Karoliina tän viikon jaksat. Leikkauksen jälkeen on kuitenkin toivoa paremmasta kunhan ensin toipuu :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, täällä ois yksi chiarilainen joka tahtois päästä FBryhmään bongaileen ja jutustelemaan sairaudesta?! APUAA :D

Anonyymi kirjoitti...

Onko jotain ryhmää missä ois enemmän tietoa chiarista, minut leikattiin 30,6.2014 kovimmat säryt on kadonnut, mutta jännää syrkyä on edelleen..