23.8.2013

Postiluukusta tipahti...

...no se leikkausaika! Vihdoin ja viimein sain siis mustaa valkoisella. Leikkausaika on päätetty ja sitä saatiin aikaistettua vajaa 2kk alkuperäisestä tavoitteesta. Soittelin jonohoitajalle eilen ja kysyin onko mun kiirehtimislähete tullut perille. Ja hyvä kun soitin koska se ei ollut tullut! Puhuttiin kuitenkin taas mun tilanteesta ja oireista, jollon hän sanoi että sopii päivän aikana kirurgin kanssa leikkausajan ja lähettää sen postissa. Normaalisti aika tulisi vain 2 viikkoa ennen mutta hän sanoi että lähettää sen jotta saan mielenrauhan...
Ja tänään se sitten tuli. Olin sairaslomalla koko päivän koska särky oli taas niin kovaa. Mutta kun kuulin että posti tuli niin sain voimia nousta sängystä. Ja kun kirjeessä luki että sairaalaan menisin jo 19.9, olin niin helpottunut. 

Mutta toisaalta taas mua jännittää. En oikein osaa sanoa mikä. Ehkä se tuleva kipu, kuinka huonossa kunnossa onkaan leikkauksen jälkeen, mitä jos tulee komplikaatioita/takapakkia. Mitä jos, mitä jos. Oon tällainen jos-ihminen :)
No, mutta mulla on vielä vajaa neljä viikkoa aikaa valmistautua ja pohtia kaikkea. Eniten mietin sitä että kuinka paljon toivonkaan että leikkauksesta olisi hyötyä ja pystyisin elämään "täysillä", edes jollain tapaa.2 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

<3 kaikki menee ihan varmasti hyvin, ja sulla on myös loistavat tukijoukot!

Minni kirjoitti...

No tukijoukot onkin kyllä ihan parhaat mahdolliset :)<3