8.5.2013

Day 3 & 4 in America

Hello! Taas kaivoin kuvia Amerikka-albumista jossa on yli tuhat 1300 kuvaa reissusta. Parhaimmat haluan laittaa tänne blogiin ja ikäänkuin tiivistää reissun ;D Kolmantena päivänä tehtiin reissu Fort Worthin keskustaan. Siellä oli vähän niinkuin villin lännen meininki! Pieniä putiikkeja ja jotenkin kaikki oli kuin jostai vanhasta länkkäri-elokuvasta. Löydettiin joku kiva ruokapaikka ja mentiin heti ekaksi syömään.


Ja toi oli ehkä paras salaatti mitä oon IKINÄ syönyt vaikkei ehkä siltä näytä :) Friteerattua kanaa, jotain hyvää kastiketta, mustia papuja, maissia, tomaattia, salaattia, bluecheese-kastiketta... Vitsi kun ei ihan heti pääse takaisin syömään :DRakennuksissa oli mielettömän hienoja yksityiskohtia. Oliskohan tää ollut jonkun teatterin seinässä?

Ostoksia VS:ltä ja laukku ihan Hennesiltä


Neljännen päivän aamuna mentiin sitten aamupalan jälkeen kuntosalille ja altaille. Ei ajateltu tehdä mitään ihmeellistä koska illalla oli tiedossa pitkä lento Los Angelesiin.
Sitten lähdettiin lentokentälle. Kentällä syötiin amerikkalaiseen tyyliin nopeesti hodarit ennen pitkää ja puuduttavaa lentoa!Meidän hotellihuone Los Angelesissa :) Oltiin tosi väsyneitä pitkän lennon ja aikaerojen vuoksi joten haettiin viereisestä marketista tuoreita marjoja ja karkkia ja painuttiin nukkumaan!

2 kommenttia:

Ida-Maria H kirjoitti...

Ihania kuvia! Ite haluaisin niiin paljon päästä käymään Amerikassa...:)

http://stylebyidamaria.blogspot.fi/

Minni kirjoitti...

Ida-Maria: Voi kiitos, eihän sitä tiedä vaikka pääsisitkin ;)