11.5.2015

Moments

Päätin tulla jaksamaan muutamia viime viikkojen hetkiä. Sain pari kuukautta sitten uuden puhelimen ja sillä on tullut kuvattuakin vähän enemmän kun mitä vanhalla. Valtaosa näistä löytyy instagramista, mutta laitetaan nyt tännekin ;) nää on ihan sekalaisessa järjestyksessä kun blogger sekoitti nää jotenkin..


Käytiin kaveriporukalla syömässä August Von Trapessa. Paikka oli ihanasti sisustettu, ruoka ja palvelu erinomaista. Ainoa miinus oli järkyttävä meteli - juttelemaan pystyi ainoastaan vierustoverin kanssa, joten isommassa pöytäseurueessa vähän kurjaa. Ehkäpä ajan kuluessa siellä panostetaan melutason vähentämiseen. Vappu ei oo mitään ilman (näkötornin) munkkia!

Vappuna töissä enkelinä
Ennen Sannin keikkaa käytiin Emmin kanssa tornihotellissa katselemassa maisemia Työkavereiden kanssa vappua juhlistamassa Sitkossa, nam! Tää paikka on kyllä täysi kymppi, suosittelen. Äitienpäivälahjaksi äidille ja mummulle voimapurkit. Kirjottelin tonne lappusia missä lukee kivoja asioita/muistoja heistä.


Miten vois olla hymyilemättä näiden ihanien seurassa?Eräs lauantai aloitin aamuni yksin teellä istuen, napit korvissa ja hämeenkadun vilskettä seuraten. 
2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Itselläni on myös chiari ja syringomyelia ja luultavasti minulla kans on leikkaus edessä. Koin kertomasi tarinan ja toipumisen kaiken kaikkiaan positiivisena ja kannustavana, vaikka raskas koettelemus varmasti on ollut.
Minä olen oirehtinut enemmän ja vähemmän noin 20 vuotta ja löydökset tehtiin sattumalta lähes 10 vuotta sitten kun en meinannut millään toipua peräänajon aiheuttamasta piiskaliikkeestä. Neurologille asti en koskaan päässyt kun hoitosuhde katkesi, kun sain pari lasta peräkkäin ja asia jäi hoitamatta. Vuosia sinnittelin töissä särkylääkkeiden voimalla, kunnes tänä keväänä on asiat lähteneet taas etenemään.
Tsemppiä ja jatka postauksia! 😊

-Maria

Minni kirjoitti...

Moi Maria!

Kiva kuulla että koet kirjoituksistani olleen hyötyä ja kannustusta sinulle :) sulla onkin pitkä historia oirehtelun kanssa. Kiva kuulla että olet nyt saanut kuitenkin taas apua ja asiat toivottavasti selkenevät :) Jos haluat niin voit laittaa mulle s-postia (mirren-@hotmail.com) niin voidaan jutella lisää. Meillä on myös facebookissa salainen chiari/syringomyeliaryhmä johon olet tervetullut! Paljon tsemppiä ja ihanaa kesää sulle :)