12.12.2013

Haaste: 11 kysymystä x 3

Sain Emilialta yllätykseni haasteen ja päätin heti aloittaa sen tekemisen
 että saan tänne blogiinkin pitkästä aikaa jotain materiaalia :D 


Haasteen tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä, 
joilla on alle 200 lukijaa.
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.

2. Pitää vastata haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän tulee valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun tulee kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.
11 asiaa itsestäni:

1. Tykkään kaikista lautapeleistä tosi paljon. Pelaisin joka päivä jotain jos mulla olis pelejä ja peliseuraa :D Joku kiva seurapeli ja illanvietto on niin hyvä yhdistelmä, haha!

2. Musta kaikista kauneimpia esineitä/huonekaluja on vanhat yksilöt joista näkee että ne on kokeneet elämää. Esimerkiksi rakastan mun ikivanhaa vitriiniä jossa on paljon kolhuja, heinäseipäistä tehtyjä sisustustikkaita jne. Haluaisin joskus asua vanhassa asunnossa joka olisi kunnostettu niin että jäljellä olisi esimerkiksi vanha kulunut puulattia, holvikaaret oviaukoissa ja isot ikkunalaudat :) Oonkohan syntynyt väärälle vuosituhannelle?

3. Rakastan kaikkea pikkutarkkaa puuhastelua ja tavaroiden järjestelyä. Olin niin innoissani kun autoin kaveria muutossa ja sain järjestellä sen kaikki korut ja viikata mun kummitytön vaatteet vaatekaappiin! :D Tähän liittyy myös se että haluan että jokaiselle tavaralle on oma paikkansa. Moni vitsaileekin että mun säilytysrasiat vie enemmän tilaa kun ne pienet tavarat niiden sisässä...

4. Syön yleensä pitkään samaa aamupalaa ja sitten kyllästyn siihen (tai se rupee jopa ällöttämään mua!) ja vaihdan johonkin toiseen :D Kokeiltu on mm. kreikkalainen jugurtti + viinirypäleet, rahka + marjat, puuro + mehukeitto + banaani. Tällä hetkellä en voi aloittaa aamua ilman appelsiinia!

5. Olen soittanut poikkihuilua joitakin vuosia. Lopetin tunneilla käymisen 8 vuotta sitten ja sen jälkeen olen soitellut enää jouluisin joululauluja :D Olis kyllä niin hienoa mennä taas tunneille ja oppia soittamaan kunnolla!

6. Oon ollut ala-asteella vuoden karkkilakossa. Muistan elävästi sen hetken, kun ilotulitteita vuoden vaihteessa katsellessa sovittiin kaverin kanssa ettei syödä karkkia vuoteen. Ja muistan kuinka äiti lähetti meille postissa jogurttirusinoita partioleirillekin :D Oon kyllä edelleen ylpeä tosta suorituksesta, enää en pystyis varmaan!

7. En viihdy keittiössä hyvin :D Siis osaan kyllä tehdä ihan perusruokaa ja leipoa. Mutta kun asuin yksin niin harvoin oikeesti tein kotona vaan itselleni mitään "kunnon ruokaa". Söin vaan keittoja/salaatteja tai sitten ulkona/jonkun luona. Mä mielummin siivoan, pesen pyykkiä jne kun kokkailen.

8. Kaikki diy-jutut on kivoja. Tykkään tehdä niitä itsekin mutta loppupeleissä en oo kauheen näppärä käsistäni. Haluaisin olla semmoinen että joku pieni tuunaus onnistuis ihan tosta vaan :D Mutta lopputulosta tärkeempää kai on se että nauttii tekemisestä?

9. Tykkään juhlista (no toisaalta kuka ei?). Synttärit, joulu ja mitkä vaan - illanvietot. Ruokaa, juomaa, koristeita, lahjoja, laittautumista, hyvää seuraa :)

10. Välillä mun on kova ikävä koulunpenkille. Tykkäsin tosta lähihoitajaksi opiskelusta kovasti. Kokoajan oli kavereita ympärillä, tehtiin kaikkia kivoja käytännön juttuja yhdessä, käytiin opintokäynneillä. Yhden kaverin kanssa käytiin monessa paikassa puhumassa lähihoitajaksi opiskelusta. Opettajat oli huippuja suurin osa ja muutenkin kaikesta on jäänyt vaan niin hyvät muistot!

11. Tykkään välillä olla yksin. Oon aikamoinen kotihiiri ja välillä oikeesti tarvin vaan omaa aikaa. Sitä et voi puuhailla kaikkea itsekseen ja olla vaan. Sytyttää kynttilät ja rentoutua :) 


Kysymykset joihin minun pitää vastata:

1. Unelma-ammattisi?
Niimpä? Haaveilen terveydenhoitajan ammatista. Ikävä kyllä keskiarvollani (n. 2 asteikolla 1-3) en pääse Tampereella edes pääsykokeisiin. Ja en ainakaan toistaiseksi ole valmis muuttamaan johonkin muuhun kaupunkiin opiskelun vuoksi. Olen myös miettinyt sosionomin ja luokanopettajan ammatteja.

2. Millainen on unelma lomamatkasi?
Nyciin haluan niin kovasti kun kaksi kertaa reissu on jo peruttu. Joten ensin sinne ja viettäis siellä viikon kaupunkiloman ja toiseksi viikoksi lentäisi esim. Miamiin "rantalomalle" :)

3. Haluatko koskaan lapsia/ lisää lapsia?
Ehdottomasti kun aika on sopiva ja jos semmoinen ilo suodaan!

4. Kallein omistamasi esine?
Sängyn patjat, hahah!!

5. Missä näet itsesi viiden vuoden päästä?
Niin vaikea kysymys, en osaa sanoa yhtään. Toivon että olen terve ja teen jotain mistä pidän. Oli se sitten opiskelua tai työntekoa. 
Toivon että kaikki läheiset ihmiset ovat rinnallani edelleen :)

6. Paras elokuva jonka olet koskaan nähnyt?
Muutama ihminen katsois tässä kohtaa mua kulmiensa alta ja sanois "ethän sä oo nähnyt mitään oikeesti hyviä elokuvia". Enemmäkseen tykkään katsoa draamaa ja komediaa. Joskus ehkä jotain trillereitäkin. Kaikissa toiminta/scifi ym leffoissa kyselen aina että miksi toi menee tonne ja mitä toi nyt tekee :D Mutta etten joudu sanoon mitään tyttöhömppää niin sanon Suuri puhallus ja The next three days!

7. Baari- vai koti-ilta?
Koti-ilta ehdottomasti. Musta on tullut niin mukavuudenhaluinen vanha että en enää oikein innostu tosta baareilusta niin kovin. Jos olis vaihtoehtona kotibileet niin valitsisin sen!

8. Mainitse kolme lempiblogiasi?
Todella vaikeeta valita kolmea! Noita seurattavia blogeja löytyy mun bloglovinista meinaan toistasataa :D Mutta sanotaan Bling Of My Life, Lace and Leather ja Enkeleitä hiuksissani .

9. Jos saisit toteuttaa yhden materialistisen toiveesi, mikä se olisi?
Miten ei keksi mitään sillon kun kysytään, kun muuten miettii koko ajan mielessään mitä haluaisi! Onko asunto materiaa? Siispä haluaisin jonkun ison talon omakseni :D

10. Kauanko olet pitänyt blogia?
Muistan kirjoittaneeni tänne ensimmäisen postauksen 2009 loppuvuodesta, mutta oon poistanut sen ja monta muutakin vanhaa tekstiä jälkeenpäin häpeän vuoksi :D

11. Mainitse kolme piirrettä mitkä saavat sinut jäämään jonkin blogin lukijaksi?
- Blogin kirjoittajan tapa kirjoittaa tai muuten jos "persoona" alkaa kiinnostaa 
- Rehellistä tekstiä, ei pelkkää vaaleanpunaista unelmaa vaan myös arkisia asioita
- Kaunis ulkoasu ja hyvät kuvat ovat plussaa!


Kysymykset haastetuille:

1. Kerro kolme positiivista asiaa itsestäsi.
2. Millä omistamallasi esineellä on eniten tunnearvoa sinulle ja miksi?
3. Paheesi?
4. Mikä sinusta tulee isona?
5. Mikä sai sinut hymyilemään viimeksi?
6. Lempikappaleesi juuri nyt?
7. Mitkä ovat tyttömäisimmät piirteesi/tapasi?
8. Yksi ihanin muistosi?
9. Millaisia jouluperinteitä sinulla on?
10. Mitä toivot joululahjaksi?
11. Ensimmäinen blogi mitä aloit seurata?


Haastan nyt nämä kuusi bloggaajaa:


4 kommenttia:

annieveliina kirjoitti...

Ihania kohtia! :) Näistä kyllä löyty monta samaa omien juttujen kans :D Just nyttenki on menossa tuo aamupalahomma :DD Syöny taas viikon aina ihan tismalleen samaa! Kohta varmaan alkaa ärsyttään jo :D

Emilia Aleksandra kirjoitti...

Haha, ei vitsi! Eikai toi karkkilakko vaan ollut se sun ja Linnean? ;D
Näitä haasteita on kyllä tosi kiva lukea! :-)

Sallamaari kirjoitti...

Kiitos haasteesta! : )

Minni kirjoitti...

Annieveliina - Heh, kiitos :D Joo, en tiä mikä siinä on, miks pitää syödä niin kauan tiettyä että sit sitä ei pysty enää syömää? :D

Emilia - Joo sehän se, vuonna nakki :D

Salla - Ole hyvä vaan :)