30.11.2013

Koti

Hellou! Sain vihdoin otettua täällä kotona muutamia kuvia valoisaan aikaan. Joten nyt saatte nähdä pieniä paloja täältä. "Eteistä" ja kylppäriä en muistanut kuvata, joten niistä tulee kuvia sitten mahdollisesti myöhemmin :) 


Ensimmäisenä makkariin. Tää makuuhuone on himpun verran isompi kun aiemmassa asunnossa oli ja sainkin ton vaaterekin mahtuun tonne nurkkaan! Se on kyllä hyvä, koska kaappitilaa on tosi vähän.Äiti lahjoitti mulle sen ihanat enkeliverhot! Rakastan noita niiiin paljon, niin kivat. Ja musta noi sopii hyvin tonne makuuhuoneeseen koska siellä on yks seinä tapetoitu harmaalla ja muuten on ihan valkoista :) Ja toi tuoli tuolla nurkassa on kätevä koska siihen voi heittää aina päiväpeiton ja koristetyynyt. Ennen ne oli vaan pitkin lattioita :DDiy-lamppu! Ostin ikeasta ihan tavallisen tollasen valkoisen lampun (hintaa 6e?) ja sitten se sai päällensä tollaisen tyllikerroksen! Yksinkertainen ja tylsä lamppu sai vähän jotain ilmettä!Sain synttärilahjaksi mun kaverilta tällaisen söpön tähtiköynnöksen. Se roikkuu nyt verhojen vieressä mutta luulen että jouluna se pääsee kuusta koristamaan :)
Ja sitten olohuoneeseen. Huonekalut on samat kun aiemmin ja oikeestaan kaikki muukin. Verhot on ainoastaan uudet ja ton kellon sain äidiltä, se on ollut käyttämättömänä vuosia! Tekis kyllä mieli ostaa vähän uusia tyynyjä tohon sohvalle, isompia ja muhkeampia :)


 Työkaverit kävi mun synttäreiden kunniaksi kylässä ja toi mulle tommoisen ihanan lasikynttilän ja sitten noi ruusut! Rakastan ruusuja mutta harvoin viitsin niitä ihan muuten vaan ostaa kotiin :)


Siinä näkyy sitten ruokapöytää. Ruokapöydän päällä on nyt tommonen vahakangas koska sen puinen pinta pitäis maalata ja hioa. Siitä on maalia lähtenyt ja siihen on esimerkiksi jäänyt punaisesta steariinista hirveet jäljet.. Katsotaan koska sille sais aikaiseksi jotain :D Tossa välissä näkyy myös meidän "parveke". Haha, vähän eri luokkaa kun edellisessä kämpässä. Enkä tykkää yhtään tosta keltavihreästä lasista siinä :( No, viritin siihen tollaset jouluvalot että se olis vähän siedettävämpi! 

Jääkaapin ovesta löytyy synttärikortteja!


Joulukynttelikkö pääsi tänään paikalleen, onhan huomenna sentään jo joulukuu! :) 

Mutta tässä tämä tällä kertaa. Mä kyllä tykkään kovasti tästä uudesta kodista. Ja näistä hyvin simppeleistä ja vaaleista väreistä. Mulla vaan on jotenkin mukavampi ja rauhallisempi olo tällaisessa ympäristössä. Mutta se onkin vaan mun mielipide :) Tiedän että moni ei tykkää näin "pelkistetystä". Mutta kaikki alkaa olla täällä aikalailla niin kun oon suunnitellut. Tosin kodin sisustaminen ja järjestäminen on ikuinen projekti, 
se tuskin tulee ikinä valmiiksi :D

Mitäs tykkäsitte pitkästä aikaa tällaisesta sisustuspostauksesta ja miltä näytti teidän silmään? 
Onko liian tylsää ja valkoista? 

4 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

toi tähtiköysijuttu on nii ihana. mää kun satun ehkä VÄHÄN tykkään noista tähdistä...

Anonyymi kirjoitti...

Oi tosi kaunis koti teillä. :) Paljon ihania yksityiskohtia <3

emilia kirjoitti...

Sulle on haaste mun blogissa :)

Minni kirjoitti...

Jenna - Hahaa, tähdet on aika söpöjä kyllä!!

Kertu - Voi kiitos paljon! :)

Emilia - Joo satuin huomaan jo ennen kun luin tän kommentin! Alan just tekemään sitä ;)