26.11.2013

21th b-day


Jiihaa! Mulla on tänää synttärit, en tosin tiedä oonko innoissani edes :D Pienempänä tätä päivää odotti aina kuukausia. Varsinkin sillon teininä kun olin viimeinen joka täytti vuosia, esim 18v-synttäreitä odotin niiiin paljon. Tänä vuonna sisäistin vasta pari viikkoa sitten että täytän vuosia pian. 

Vietettiin viikonloppuna tyttöjen kanssa synttärijuhlia ja naureskelin että tietääköhän siitä olevansa vanha, että odottaa synttäreistä eniten herkkuja? No ne oli viikonlopun juhlissa parasta ja mukava seura, se että vaan jutskailtiin ja laittauduttiin rauhassa. Lähdettiin vielä käymään kaupungissa ja pakko sanoa että en oo unohtanut miksi en ollut käynyt baarissa kun kerran tänä vuonna. Jotenkin ei vaan nappaa, mielummin istuskelen kotona kavereiden kanssa! T Minni-Mummu


No mekko oli luonnollisesti ostettava juhlan kunniaksi ja löysinkin omasta mielestäni tosi kivan yksilön! Tarpeeksi simppeli mutta toi kaulus tuo kuitenkin hieman näyttävyyttä. Oikeesti en ollut noin myrtsi kun kuvissa mutta en vaan osannu hymyillä nätisti kun kuvaaja oli niin pelottava.... :)

Tänään siis meen varmaan käymään töissä kun siellä on henkilökunnan valokuvaus. Sitten illemmalla vietetään sukulaisten kesken mun synttäreitä. Mun piti laittaa myös kuvia meidän viikonlopun tarjoiluista ym. mutta en saanut niitä koneelle. Ehkä ens kerralla!

6 kommenttia:

Essi kirjoitti...

Paljon onnea!! :)

Riikka kirjoitti...

Onnea!

Ihana toi sun mekko :)

Emmi kirjoitti...

Ainiin voi vitsi emmä sit tietenkään instagramissa tajunnut onnitella kun kommentoin! Joten hiukan myöhäiset onnittelut :) !!

Minni kirjoitti...

Essi - Kiitos!! :)

Riikka - Kiitoksia, tykkään itekin mekosta kovasti :)

Emmi - Hahah, ei se mitään :D kiitän!! :)

Angela blogfan kirjoitti...

Onnea. Blogisi löytyy nyt muotiblogikoosteesta

Minni kirjoitti...

Kiitos :)