11.8.2013

Viikonlopun menot

Nyt katsausta viikonlopun tapahtumiin. Tuli rentouduttua ja oltua kotona rauhassa, mutta sitten taas juhlittuakin ja nähtyä paljon ihmisiä. 

Perjantaina olin kotona illan. Siivoilin, kuuntelin musiikkia, luin blogeja ja poltin kynttilöitä. Oli kiva rentoutua työviikon jälkeen. Ja oli ihanaa istua parvekkeella kun kynttilät lämmitti ja sade ropisi parvekelaseihin. Ihan liian vähän on tullut nautittua tosta parvekkeesta tänä kesänä!Lauantai-aamuna nukuin univelat pois ja söin aamupalaa rauhassa. Ostin myös kirpparilta 50kpl aikakauslehtiä (elle, trendi, olivia, cosmo uk, fit, avotakka jne) 2e:llä :D Nyt on ainakin luettavaa pitkäksi aikaa, tykkään niin paljon lukea tollasia lehtiä. Sisustus/muotilehdet on lemppareita kuten arvata saattaa...

Sitten rupesin kerään kimpsuja ja kampsuja ja lähdin Jennan luokse. Tosin matkassa oli vähän mutkia koska huomasin että pankkikortti oli hukassa. Ja mut tuntevat tietää että jostain syystä toi visa on sellainen joka mulla on hukassa about aina.. No lähdin kuitenkin Jennalle koska tarkoituksena oli saunoa, laittautua 
ja juhlia tupareita aika isollakin porukalla! 
Oli kyllä kivaa pitkästä aikaa olla vähän juhlimassa. Mun juhlimiset tänä vuonna voi laskea yhden käden sormilla... Joten kun kerrankin päätä ei särkenyt niin piti käyttää tilaisuus hyväksi :) Juteltiin, kuunneltiin hyvää musiikkia, naurettiin ja pidettiin hauskaa. Suunnattiin myös Nokian yöelämään joka oli mulle ensimmäinen kerta. Nokialaisessa baarissa tietysti kaikki on jollain tapaa tuttuja mutta näin pari kaveria joiden kanssa tuli vietettyä paljon aikaa vuosia sitten. Oli kiva nähdä piiitkästä aikaa! 


Tänään olikin mun nuorimman serkun 1v-syntymäpäivät! 
Synttärisankari oli hurjan suloinen, vaikka onkin vähän "vierastamisiässä" ja suurimman osan aikaa katsoo tarkasti että vanhemmat/isovanhemmat ovat kosketus-etäisyydellä :D
Tarjolla oli ihania herkkuja (kuvassa suklaa-minttumuffinssi, nam) ja juhlien teemaväri oli ilmeisesti tuo mintunvihreä :)  
Mun serkkujen äidillä on ihan mielettömän ihana tyyli sisustaa. Aina kun käyn tuolla niin katselen silmät pyöreinä kuinka kaikki jutut on niin kauniita. Ja ehkä vähän oon saanut inspiraatiota omaan kotiinkin... Nappasin muutaman kuvan ihanista yksityiskohdista, toivottavasti ei haittaa "N"? :)


4 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Juu, enköhän mä sillon tainnut joku punapää olla.. Ei aina ihan muista minkämoinen pää on ollut, löytynyt juurikin teini-ikäisenä tukasta niin rastaa, pidennystä, jos jonkinmoisia värejä.. Hahhah. :D
Nokian yöelämä, hehheh. Ite aikoinaan pari kertaa eksyny, jollei kukaan nyt eritoten pyydä tonne lähtemään niin tuskin tulee mentyä vaikka nyt täällä Nokialla ite asunkin. :D Tietenkin kun on kaverit, hyvä seura niin ei se paikkaa eikä aikaa katso. :) Ja hei muuten, ihanan näköstä teidän parvekkeella, kynttilät <3 ! Näyttää ihan syksy illan kuvalta toi kuva, tänään vähän tuntuikin ulkona jo syksyiseltä.. hyrr.

Minni kirjoitti...

Anna: Hahahaha, no semmosta se teini-ikä on :D Joo veikkaan että en mäkään omasta alotteesta uudestaan menis.. Mutta toisaalta jos on hyvä porukka niin kyllä sitä saattaa viihtyä vaikka missä :) Ja kiitos! Ja kieltämättä oli vähän syksyinen fiilis. Yks hyvä puoli siinä on se että noita kynttilöitä voi polttaa viiiielä enemmän ;)

Emilia Aleksandra kirjoitti...

Voi että mitä ihania sisustusjuttuja!♥

Minni kirjoitti...

Emilia: Älä muuta sano, ihan täydellisiä! <3