18.8.2013

Saturday looks good to me


Pe-la yönä heitin yhden kaverin aamuyöstä Nokialle joten päätin siinä samalla mennä äitille vielä yökylään. 
Aamupäivällä lähdettiin sitten äitin kanssa "lapsenvahdeiksi" mun 3v serkulle.Söpö O! Tällä pojalla on sana niin hallussa. Niin hauskoja ja viisaita juttuja kertoo että aina saa nauraa kippurassa :)


O:lla oli karkkipäivä ja lähdettiin sitten vesisateessa kävelemään läheiselle kioskille. 
Mukaan poika valitsi lakupatukan ja tikkarin. 55 senttiä yhteensä :') 
Ja tottakai itse piti antaa raha myyjälle ja ottaa vaihtorahat!
Äiti teki mulle ihanan letin. Nyt pitää vielä pari päivää nauttia tästä pitkästä tukasta. Sitten otan pidennykset pois.
 Laitan ne mahdollisesti sitten leikkauksen jälkeen takaisin kun palaan taas arkeen.

Perjantai-iltana kävin muuten laittamassa ripsienpidennykset. Viimeksi puhuin tässä postauksessa ripsistä jotka otin liikkeessä. Olin lopputulokseen tyytyväinen mutta n. viikon jälkeen ripset alkoivat tippumaan paljon nopeammin kun mulla on koskaan tippunut. En tiedä johtuiko se sitten mistä, mutta päätin kokeilla seuraavaksi jotain uutta paikkaa. Ja löysin facediilistä lahjakortin Beauty Berry-nimiseen liikkeeseen. Ripsienpidennys maksoi lahjakortilla muistaakseni sen 40e. Ja mulle laitettiin nyt 9-13mm pituisia ripsiä mutta silti lopputulos on musta ihan näyttävä, ainakin mun makuun. Varasin huollonkin ko paikkaan koska sain senkin vaan 35e:llä. Toivottavasti nämä pysyvät nyt :)


Myöhemmin illalla lähdettiin Emmin kanssa elokuviin. Ennen leffaa mentiin kuitenkin Hämeenkadun kulmakonditoriaan istuskelemaan (ma-la avoinna klo 22 asti!!). Ja pakko hehkuttaa tota paikkaa vieläkin. Niiiin herkullisia juttuja, hyvät hinnat ja ihania asiakaspalvelijoita :) 

Otettiin jälkkäriksi tollanen jäätelöannos puoliksi ja vitsi toi oli hyvää! Mutta myös makeeta, hyvä kun jaksoi kaksin kaiken syödä... Silmät pyöreinä katseltiin kun joku pikkutyttö söi tollasen kokonaan yksin :D
Löysin aamulla äidin kaapista tollasen paidan jossa roikku hintalaput vielä 
joten päätin ottaa sen lainaan itselleni >:)
Niin ja elokuva mitä mentiin katsoon oli Suuri puhallus jota moni on suositellut. Eikä turhaan. Se oli meinaan ihan saiiiiiraan hyvä elokuva. En ehtinyt edes kyllästyyn vaikka yleensä kyllästyn noin pitkissä elokuvissa. Koko ajan sai miettiä mitä tapahtuu. Ja loppuratkaisu oli kyllä niiin yllätys, huhuh :D 
Menkää katsoon jos ette oo nähnyt vielä, ette pety :)

2 kommenttia:

Chenille kirjoitti...

Voi, sopii todella hyvin sulle tuo letti! Sitten kun itsekin osaisi väsät tuommoisen. =D

Minni kirjoitti...

Chenille: Kitti! No älä muuta sano :D Ja kun olis oikeesri noin pitkät hiukset :)