4.7.2013

White and mint


Seuraavaksi vähän asukuvia tältä päivältä, tämän näköisenä kävin Elsan kanssa Emmillä. Emmi oli tehnyt meille ihanaa salaattia ja lohileipiä! Oltiin jo syöty mahat ihan täyteen ja sitten pöytään kannettiin mansikkakakkua ja vaahtokarkki-pähkinä-suklaata :D Oli niiiin hyvää ja ihana yllätys, kiitos Emmi!


Päällä oli alelöytöjä maanantaiselta Ideapark-reissulta. Oltiin Elsan kanssa VIISI tuntia alennusmyynneissä enkä muista koska olisin viimeksi ollut niin rikki :D Meinasin nukahtaa autoon kotimatkalla ja kun pääsin kotiin niin menin suoraan nukkumaan, vaikka kello olikin vasta kahdeksan illalla, hahah. Se on siis todistettu että shoppailu käy urheilusta, koska vielä aamulla herätessä mun jalkoja särki aivan tajuttomasti!No mutta niihin löytöihin, bleiseri on New Yorkerista 9e:llä, vaihtoehtoina oli myös korallinvärinen mutta tykkään tosta mintunvihreestä enemmän.
Kengät on Warehouse-outletista joka löytyy siis Ideaparkin catwalkin perältä! Siellä oli mieletön määrä Spiritstoren kenkiä huikeilla alennuksilla. Vietettiinkin siellä varmasti ainakin tunti ja sovitettiin kymmeniä erilaisia kenkiä :D Yhdet kuitenkin vain vein kassan kautta kotiin ja ne oli nämä leopardikuvioiset kiilakorot, maksoivat 14e :)

Mitä tykkäätte bleiseristä ja kengistä?


4 kommenttia:

Mary kirjoitti...

aivan ihanan värinen bleiseri, sopii sulle tosi hyvin! :)

Minni kirjoitti...

Mary: ai, kiva kuulla! :)

Jenna kirjoitti...

kun tuut seuraavan kerran meille, niin vietän ehkä tunteja letitellen sun hiuksia! :D

Minni kirjoitti...

Jenna: Joo saat letittää! Oon ite niin surkee tekeen näihin hiuksiin mitään kampauksia :D