21.7.2013

Viikko 29


Nyt pientä katsausta siihen mitä viime viikolla tapahtui. Vaikka totuus on se ettei paljon mitään. Töissä olin, yhtä saikkupäivää lukuunottamatta. Oon kärsinyt taas niin kovista kivuista että työpäivän jälkeen oon käytännössä nukkunut koko illan. Käytiin kuitenkin raappanan keikalla ilveksessä myöhään keskiviikkoiltana. 
Yksi ilonaihe, uusi nahkatakki. Onlyn alennuksesta 14,95e ja ovh muistaakseni 70e! 
Mieletön alennus, tollasten löytöjen jälkeen tulee niin hyvä mieli :)Torstaina mentiin Jennan kanssa elokuviin koska oli superpäivä. Yleensä ollaan saatu hyvin paikat vaikkei oltais edes varattu etukäteen lippuja. No nyt varattiin vasta samana aamuna ja hyvä kun mahduttiin saliin, oli pikkusen porukkaa päättänyt lähteä leffaan :D Noh, kesäloma ja ei niin lämmin päivä, leffateatteri on oikein hyvä vaihtoehto!Käytiin siis katsomassa The Bling Ring - pätkä joka kertoi nuorista jotka murtautuivat julkkisten koteihin Hollywoodissa/Beverly Hillsissä. Elokuva kuulemma pohjautuu tositapahtumiin. Ja luin jostain haastattelusta että ainakin Paris Hiltonin asunto elokuvassa oli ihan oikea eikä lavaste! 
Muista en osaa sitten sanoa?Mutta musta elokuva oli tosi hyvä ja kiinnostava. Välillä mua jopa jännitti :D Hahaha, oon tämmöinen nössö niin olin ihan paniikissa välillä että mitä tapahtuu.. Ja tuli semmonen fiilis että haluan Amerikkaan tai ainakin ison kodin jota sisustaa! Ja uusia vaatteita, kenkiä... :D Materiahimot (hieno sana) heräs ja teki mieli lähtee shoppaileen!
Leffaan pukeudun aina rennosti ja lämpimästi. Tällä kertaa päälle pääsi Primarkista ostettu leijonapaita kun sattui siis olemaan vähän koleampi päivä.

Perjantaina iltapäivällä oli aihetta hymyyn. Meinaan lomaviikko part. 2 käynnistyi! Tosin ensimmäinen teko 
kun pääsin kotiin töistä niin oli ottaa 3h päiväunet... 
Päästiin sitten vasta puoli kymmenen jälkeen illalla perjantai-illan viettoon. Käytiin kaverilla katsomassa elokuvaa. Keskiyöllä saatiin idea että ajetaan mökille ja lämmitetään sauna ja mennään uimaan. No, ei siinä mitään mutta pelkään hirveesti pilkkopimeetä tolleen metsän keskellä, kaupungissa en taas yhtään. Mutta kyllä maistui uni yöllisen saunan ja kylmässä järvessä uimisen jälkeen :)

Ei kommentteja: