10.7.2013

Tulitikkutehtaalla

Moikka! Nyt parin päivän kuulumisia, kuvina on nyt tulitikkutehtaalla otettuja kuvia koska niitä oli niin paljon kivoja, etten halunnut laittaa kaikkia samaan postaukseen :)
Maanantaina mentiin iskälle illalla syömään ja mietittiin että josko tehtäis vielä joku reissu tässä syksyn aikana. Pointtina oli se että meillä on edelleen New Yorkissa maksettu hotelli viime vuoden lokakuulta. Silloin ei ikinä päästy Nykiin asti koska tuli hirmumyrsky. No kuitenkin nyt meidän matkaseurue kasvaakin vielä kahdella hengellä, joten ruvettiin katseleen hotellejen hintoja ja mietittiin mikä tulisi halvimmaksi ja järkevimmäksi.
No, mitään ei olla lyöty lukkoon mutta todennäköisesti lokakuun alussa lähdetään New Yorkiin viikoksi mutta otetaankin joku huoneistohotelli jossa on pari makuuhuonetta ja oma keittiö :) Jeeee, oon niin innoissani! Josko sitä vihdoin oikeasti pääsis sinne asti :D

Eilen heräsin klo 5:20 (lomapäivänäni) ja arvatkaa mihin suuntasin? No Tammelantorille :D Siellä on siis kesäisin joka päivä kirpputoripöytiä (joka selvis mulle vasta viikko sitten...) johon voi mennä kuka vaan myymään. Pöydän vuokra on 12e ja myyntiaika on 6-14:30 arkisin, la 7-15. Noh, sinne mä menin ensimmäisten mummeleiden joukossa ja siinähän se kahdeksan tuntia meni.
Sain myytyä tosi hyvin mielestäni, vain 1/4 tavaroista lähti takaisin kotiin. Ja muutama ihana kaveri kävi moikkaamassa mua :) Ja aurinko paistoi koko ajan, oli niin ihanaa! No, pieni varjopuoli tässä oli se että käräytin olkapääni ja toisen puolen kasvoistani kun en muistanut rasvata niitä, auts..

Tänään olin jo aamulla hammaslääkärissä tarkastuksessa. Onneksi löytyi vaan yksi paikattava reikä :) Oon lykännyt tätä hammaslääkäriä n neljä vuotta, koska inhoan ja pelkään sitä niiin paljon. Nyt kuitenkin hammaslääkäri oli tosi ihana ja selitti paljon mitä tekee, se helpotti. Kuitenkin sain niin hirveän päänsäryn siinä tuolissa maatessa että nyt on pakko mennä lepäilemään, heippa!

2 kommenttia:

Reetta kirjoitti...

Oi, todella kauniita kuvia ja ihana mekko!!

Minni kirjoitti...

Reetta: Voi kiitos!:)