21.7.2013

MielikylpyViime sunnuntaina mentiin äidin kanssa Näsilinnankadulla sijaitsevaan Mielikylpyyn.  Mielikylvystä löytyy siis rentoutussali jossa järjestetään erilaisia rentoutustunteja. Ensimmäinen tutustumiskäynti on ilmainen, muuten yksi kerta maksaa 15e (5x/10x - korteilla yksi kerta tulee hieman halvemmaksi).
Ihan ensimmäiseksi ihastuin mielikylvyn tiloihin! Ihana sisustus ja paljon kivoja yksityiskohtia :) Harmi että useista kuvista tuli aika huonoja kun kuvasin kännykällä. "Parhaat" haluan nyt jakaa tänne kuitenkin :)
Tunnin piti mielikylvyn perustanut nainen. Hän kertoi että oli itse sairastunut stressiin ja palanut loppuun. Silloin hänelle heräsi ajatus että olisi ihanaa jos olisi paikka johon voisi mennä vain rentoutumaan. Joten hän päätti perustaa aivan uudenlaisen yrityksen. Käsittääkseni Suomessa ei ole muita tällaisia? Korjatkaa jos joku tietää paremmin :)
Tunnilla jokaisella oli oma divaani johon sai mennä pötköttelemään viltin alle ja vetää vielä pehmoiset villasukat jalkaan. Tunti oli MindBalance nimeltään ja mielikylvyn sivuilla sitä kuvaillaan näin: "Rauhallinen tasapainoa mieleen tuova harjoitus. Harjoituksen aikana haetaan rentouden tunnetta omista mielikuvista. Rentoutuksen aikana keksitytään myös hyvään uneen ja helpotetaan nukahtamista."Koitin mahdollisimman pitkään kuunnella vetäjän puhetta mutta jossain kohtaa huomasin että en ollut kuullut/kuunnellut pitkään aikaan mitään ja taisin jopa torkahtaakin. Sitten pikkuhiljaa alkoi olemaan taas valveilla enemmän ja pystyi keskittymään kuuntelemiseen paremmin. Mutta tunnin jälkeen oli kyllä hyvä, kevyt olo.
Mutta suosittelen tamperelaisille ja muille lähistöllä asuville ehdottomasti kokeilemaan, ensimmäinen kerta on siis ilmainen ja ei varmasti ole iso uhraus käyttää yksi tunti elämästään rentoutumiseen. Tottahan se on että kotonakin voi kuunnella rentoutus-cd:tä yms, mutta tuolla ei ole mitään häiriötekijöitä eikä mieleen tule "käympäs äkkiä tekemässä sen ja sen jutun", niinkun mulla ainakin usein kotona tulee. Tuolla saa keskittyä 100% rentoutumiseen.

Onko joku käynyt kyseisessä paikassa/vastaavassa? Mitä tykkäsitte? Ei kommentteja: