21.7.2013

Kulmakonditoria ja heräteostos

Moikka! Tänään suunnattiin Emmin kanssa syömään kaupunkiin ja päädyttiin Hämeenkadulle vasta avattuun Kulmakonditoriaan. Ja voi että mikä paikka! :D Koko ajan tupa oli täynnä ihmisiä, valikoimassa oli salaatteja, leipiä, burgereita, leivoksia, kaikenlaisia ihania juomia jne.
Ja hinnatkaan ei päätä huimanneet! Tilasin kana-aurajuusto-toastin salaatilla, hinta oli muistaakseni 11e.Jossain kohtaa syömisen jälkeen tajusin että ompas tulista, ja rupesin katsomaan tarkemmin että onko kananpalat tosiaan noin tulisia. No ei, vaan leivän sisällä olikin chilimajoneesia vaikka tilasin kevytmajoneesilla. Kävin sanomassa tarjoilijalle ja viiden minuutin päästä sainkin uuden annoksen pöytään. Kuitenkin siinä oli taas väärä salaatti kun piti ja salaatinkastike oli jäänyt pois :D No, toista kertaa en enää viitsinyt mennä sanomaan, eipä noi niin isoja juttuja ollut. Mutta todella ystävällista palvelua sain eikä tästä jäänyt paha maku suuhun, päin vastoin :)Jälkiruuaksi syötiin puoliksi tommoinen jäätävän kokoinen korvapuusti (3,4e), en jaksanut edes syödä koko puolikastani koska toi oli niiin jättimäinen. Ja ihanan tuoretta ja pehmeää, nam!

Höpöteltiin pitkään ja katseltiin kadulla kulkevia ihmisiä, kuitenkin päätettiin lähteä äkkiä käymään vielä ostaan mulle aurinkolasit H&M:ltä. No, eihän se ihan niin mennyt ;) Päästiin viereisen liikkeen eteen ja huomattiin Biancon ikkunoissa -70% ale-mainokset. Ja se oli menoa sitten.. En oo ikinä ostanut Biancosta kenkiä, enkäpä sen takia ei oo tullut paljon katseltuakaan. Löysin yhdet aivan sairaan makeet kengät, ihmeteltiin kun niissä ei ollut hintalappua. Mutta päätin silti kokeilla, vaikka yleensä en käytä noin kapeita korkoja.Ja ne oli jalkaan niiin pehmeät! Aika korkeat ja noin kapeilla koroilla käveleminen tarvii pientä reenausta näiden tolppakorkojen jälkeen mutta kyllä se siitä. No, mutta se hinta. Kysäisin myyjältä ja hän kertoi ovh:n olevan 189e! SATAKAHDEKSANKYMMENTÄYHDEKSÄN! Hui, en ikinä maksais kengistä niin paljon :D Mutta alennuksen jälkeen niille jäi hinnaksi 56e mikä oli musta hyvä hinta laadukkaista, ajattomista kengistä.Laukku PrimarkSitten muutama rakeinen kuva päivän asusta, uusien kenkien kera! Kyllä uudet kengät voi vaan saada pienen ihmisen onnelliseksi, niin mahtava löytö :)
Pakko vielä kertoa tosta kaulakorusta ja topista. Myin vastaavanlaisen hopeisen kaulakoruni Tammelantorilla ja löysin parin päivän päästä uuden kultaisen kirpputorilta joka on paljon kivempi kun hopeinen. Ja pitsitopin ostin joltain tytöltä Tammelantorilla ja se oli ihan käyttämätön. Hinta oli vaivaiset 50 senttiä :D

No mutta, mikä on tuomio kengistä (tai vaikka asusta)? Ihanat vai kamalat? 1 kommentti:

Mary kirjoitti...

aivan ihanat kengät!!! :)