22.6.2013

Juhannusaatto mökilläEilen lähdin Essin ja Henkan kanssa mökkeilemään. Käytiin ruokakaupassa viime tipassa ja ostettiin ihan hirveesti ruokaa, niinkun asiaan kuuluu! Ajeltiin mökille ja aloitettiin auringonotto :)
Jossain kohtaa saatiin idea että lähdetään kalaan. Noh, se ei ollutkaan ihan niin yksinkertaista :D Ensin ei löydetty matoja, sitten kun oltiin lähdössä niin vene hörppäs itsensä täyteen vettä. Noh, vihdoin kun päästiin matkaan niin mentiin sitten lokinpesän ohitse. Ne lokit hermostui ihan totaalisesti ja koitti hyökätä meitä kohti vaikka kuinka monta kertaa.. Pieni paniikki kun moottori ei käynnistyny ja lokit lentelee aivan pään yläpuolella ja soudettiin vaan ympyrää! Me tytöt huudettiin ja melkein itkettiin kun pelotti niin paljon :D Noh, vihdoin saatiin moottori käyntiin. Saatiin yhteensä 3 kalaa, mä sain yhden pienen ahvenen. Tai olisin saanu toisenkin mutta kun nostin sen järvestä niin heilautin vahingossa onkea niin että se lensi Essin selän kautta järveen ! :D
Kun vihdoin selvittiin takaisin mökille niin oli hirveä nälkä! Grillattiin halloumia, maissia, pihvejä, sieniä ja kanansiipiä. Tuli ehkä pieni ylilyönti noiden ruokien kanssa, ei meinaan todellakaan jaksettu syödä kaikkea :D Sitten pieni ruokalepo, saunaan ja uimaan!
Illalla saapui lisää väkeä mökille. Vierailla oli mukana pieni koira joka aiheutti vähän harmaita hiuksia meille koska se karkasi kahdesti. Ilmeisesti se kävi naapurimökissä koska se palasi jonkun herkkupalan kanssa :) Sitten syötiin taas välillä! Kuvassa näkyvä suklaamuffinssi oli aivan taivaallista ja noi oli ostettu kuulemma Lidlin paistopisteestä. 
Kannattaa maistaa, nam!Puolenyön jälkeen sytytettiin kokko. Tuolla tuuli tosi kovasti vielä tohon aikaan ja tossa kokossa oli paljon risuja jotka päästivät tosi isoja kipinöitä jota lenteli joka puolelle tuulen mukana. Näytti sen verran hurjalta joten ei uskallettu polttaa enempää..

Sitten lähdettiin kolmisteen kotiin yöksi. Naureskeltiin että "vanhukset" jäi mökille juhlimaan mutta nuoriso lähti kiltisti autolla kotiin :D Ollaan niin mukavuudenhaluisia ilmeisesti että oma sänky houkutteli liikaa. 

Tänään olis suunnitelmissa lähteä Himokselle hetkeksi hengailemaan  :)
2 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

On sulla sentään menevämpi juhannus ollut kun mulla: me oltiin eilen porukoilla syömässä, sit käytiin pesemässä pari mattoo, tänään aamulla kaheks tunniks salille ja kohta ajattelin taas mennä peseen pari mattoo! :D Naureskeltiin tossa kanssa että kyllä on ilmeisesti vanhaks tultu!

Minni kirjoitti...

No eipä tossakaan nyt ihan hirveitä menoja ollu :D ruokaa ja kalastusta! Hahah, nimenomaan, vanhuus ei tuu yksin...