26.5.2013

Weekend


Heippa! Viikonloppuun on kuulunut tavallista enemmän meininkiä. Perjantaina meillä oli työpaikan virkistysilta. Oltiin vuokrattu Knuutilan tila ja siellä oli ruokaa, juomaa ja erilaisia esityksiä/yhteisleikkejä! Oli kyllä ihan hauskaa vaikkei mihinkään jaksettu jatkaakaan :)

Lauantaina olin valmistujais/50v-juhlissa josta muutama seuraava kuva. Tarjolla oli ihan mielettömän ihania herkkuja ja leikittiin yksi hauska leikkikin. Idea oli se että jokainen kirjoitti paperilapulle asian jota ei usko muiden tietävän itsestään. Sitten laput sekotettiin ja ne luettiin ääneen ja yhdessä arvailtiin kenen tunnustus on kyseessä :D 


Päällä oli Lontoosta ostettu mekko jonka olemassaolon olin jo unohtanut! Mutta onneksi löysin sen, se on ihanan kesäinen!Laukkuna oli Los Angelesin outlet-kylästä ostettu Tommy Hilfigerin pussukka. Ja tää maksoi tosiaan noin 10-15 euroa siellä?! Suomessa vois maksaa monta kymppiä päällekin.

Tämän hetkinen tunnelma: katsotaan IL-tv:stä Bon Jovin keikkaa livenä ja keikkahan kuuluu ihan täydellisesti tähän meille kun ollaan sadan metrin päässä stadionista :) Huikeeta, ei voi kun ihmetellä kuinka toi äijä jaksaa hyppiä ja laulaa tuolla kolme tuntia!

Ei kommentteja: