19.5.2013

Muotikirppis @ Pakkahuone


Tänään Tampereella järjestettiin ensimmäinen Muotikirppis-tapahtuma Pakkahuoneella. Yksi ihana kaverini olikin tätä tapahtumaa järjestämässä ja häneltä kuulin tapahtumasta! En meinannut saada ketään seuraksi ja mietin jo että jaksanko lähteä yksin sinne. Mutta ONNEKSI lähdin, sillä sen verran hyviä löytöjä tuli tehtyä :)

Ennen Pakkahuoneelle suuntaamista kävin nopeasti Radiokirppiksellä josta yleensä teen parhaat löydötAlunperin H&M:ltä oleva takki 4e 


Piecesin legginssit 4e


Radion jälkeen suuntasin siis kohti Pakkahuonetta. Meinasin jo luovuttaa ja kääntyä kotiin kun näin jonon tapahtumaan :D Jono oli varmaan 200metriä pitkä mutta meni onneksi tosi nopeasti :)


Vero Modan takki YHDELLÄ EUROLLA! :D Ihan paras ostos!
Ihana Vilan pitsimekko 5e:llä Anniina's diary-blogin Anniinalta :)Kiilakorot 4e


Parit aurinkolasit ja kotelon sain kaupan päälle :D Rikon yhdet aurinkolasit noin kerran viikossa niin aina parempi jos niitä saa halvalla! Nämä maksoi 0,5e ja 2e.


Niitticlutch alunperin Spiritstoresta - 3e


5e


Onlyn leopardipipo, 2e


Ihana Vero modan ruusumekko 5e, tää näyttää henkarissa tosi tyhmältä ja muodottomalta :(

Semmosia löytöjä! Oliko joku muu muotikirppiksellä? Mitä löysitte? :)

2 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Oi teitpä ihania löytöjä Muotikirppikseltä! Olin itse paikan päällä myymässä, ja voi että, kun en ehtinyt itse kiertelemään ollenkaan! :D Porukka on löytänyt selvästikin vaikka mitä ihania aarteita! :)♥

Minni kirjoitti...

Noora: Heh, niimpä :) siellä oli kyllä todellisia aarteita! Ehkä sä ens kerralla ehdit itsekin koluamaan pöytiä :)