20.5.2013

Maanantaina


Moikka! Tänään työpäivän jälkeen olin niin poikki että otin päiväunet heti kun pääsin kotiin ja heräsin viiden aikaan koska oltiin sovittu Elsan kanssa treffit :) 

'

Päällä eilisiä löytöjä


Haluttiin mennä terassille josta sais myös jotain ruokaa. Ja päädyttiin sitten Miamiin. Mä otin vaan jonkun alkuruoka-annoksen kun ei ollut kamala nälkä!
Sitten kierreltiin vähän koskarissa, koska etsittiin maximekkoja! Mutta hyviä yksilöitä tuntu olevan vaikeaa löytää? Joko hinta oli liikaa (en maksa trikoomekosta 30-45e!), kuosit outoja, helma liian lyhyt, jnejne.. 

Sitten Ginasta löytyi tämä malli. Tämäkin oli hitusen liian iso vaikka mullakin on pienin koko päällä (xs) niin silti olkaimet meinaa tippua. Toi oli kuitenkin niin kiva, hyvä päällä ja sopivan hintainen joten otin sen! Tosin mustana, koska ajattelin sen olevan käytännöllisempi :) Tosin toi raidallinenkin on aika kiva ton vyön kanssa, pitääköhän käydä vielä kotiuttamassa se? ;)

4 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Toi mekko on ihana! Mun on pitänyt käydä kokeilee tota, mutta en oo kerennyt.. Ensi viikolla on käytävä kurkkaamassa, josko sitä löytyis Mikkelistä:)

Viola kirjoitti...

Ihana tuo kaulakoru! :)

caughtinvogue.blogspot.com

Kertu Paulus kirjoitti...

Toi raidallinen maksi on aivan ihana, kannatetaan kotiuttamista! :)

Minni kirjoitti...

Suvi: Niin on! Toivottavasti ehdit saamaan omasi :)

Viola: Kiitos, tykkään kovasti siitä itsekin :)

Kertu: Niin on! Pitää käydä palkkapäivänä hakeen varmaankin, sen veran on jäänyt kummitteleen mieleen :D