4.5.2013

Lontoo 03/2012

Tehtiin tyttöjen kanssa pieni viikonloppureissu Lontooseen maaliskuun lopussa. Lähdettiin perjantai-iltana Tampereelta ja palattiin maanantaina aamupäivällä. 

Ilman kommelluksia ei tietenkään selvitty. Varattiin "budjettihotelli" Lontoon keskustasta ja ajateltiin otetaan halpa huone koska "ei siellä kun nukuta". Noh, ehkä niinkin mutta kun saavuttiin hotellille klo 1 aamuyöllä, väsyneinä, nälkäisinä ja märkinä vesisateesta ensimmäinen ajatus oli että nyt nukkumaan. Onneksi ei keritty sänkyihin asti makaamaan, ehdittiin meinaan huomaamaan että sängyssä vilisi luteita (!!)
 Ei muuta kun kamat kantoon ja ulos hotellista. Vesisateessa, keskellä Lontoon keskustaa, tietämättöminä mihin mennä yöksi = ei hirveän hyvä fiilis :) 
Onneksi kaveri muisti lähistöllä olevan (joskin hintavan) hotellin johon mentiin nukkumaan ihaniin, pehmeisiin sänkyihin.AamupalallaPitkän etsinnän jälkeen löydettiin Victoria's Secret, olin unelmoinut tonne pääsemisestä niiiin kauan! Toi liike oli niin ihana, iso, niin paljon kaikkea että vähemmästäkin menee sekaisin :) Onneks noi VS:n jutut on aikas hintavia joten ei tullut ostettua kun kosmetiikkaa. Mutta ihailtua tuli senkin edestä!


Mun ihanat matkakumppanitKuvia tuli otettua tosi vähän, mutta tää on viimeiseltä illalta kun oltiin syömässä Strada-nimisessä ravintolassa missä oli huippu hyvää ruokaa, jälkiruokaa, viiniä ja hyvä palvelu :) 


Shoppailuhan oli siis tän reissun päätarkoitus ;) Tässä jotain reissun saldosta! Suurinosa on Primarkista (=taivas) mutta osteltua tuli myös mm Forever21:stä 


Ja tietysti Victoria's Secretin ostokset :) Kaikki ei suinkaan oo Lontoosta, osan hankin marraskuussa Amerikasta mutta nyt oli pakko hamstrata näitä kun ei tiedä koska taas pääsee johonkin missä toi ihana kauppa on!

2 kommenttia:

Kertu Paulus kirjoitti...

Oi pakko päästä pian lontooseen, ja tonne VS:lle! :) On kyllä maailman paras kaupunki <3

Minni kirjoitti...

Kertu: Niimpä, sinne kyllä palais aina uudestaan ja uudestaan :)