3.5.2013

kotia

Vaihteeksi kuvia vähän kotijutuista ja parista do it yourself - jutusta :)


Tilasin teippitarha.fi:stä liitutaulutarraa ja leikkelin siitä palasia - liimasin jääkaapin oveen ja tadaa, "muistitaulu" tehty :D Tilasin myös liitutussin, jolla on todella kätevä kirjottaa siististi (silti en tässä vielä kauheen hyvin onnistunut, heh)


Samasta puljusta tilasin myös sanomalehtikuosista teippiä jota oon laittanut esimerkiksi näin tuikkujen ympärille. Viereisestä liitutaulutarra-tuikustakin tuli musta aika kiva, annoinkin molemmat kaverille :)


Hah, ja tässä onkin meidän sohva joka on aiheuttanut mulle viimeisen vuoden aikana paljon harmaita hiuksia :D Sohva on siis Ikean valkoinen Ektorp alunperin, kuitenkin valkoinen päällinen kerää pölyä ja likaa (no way..) ja jossain johtaa viime syksynä hermostuin siihen ja päätin että haluan beigen tai harmaan sohvanpäällisen. Noh, uusi beige/harmaa päällinen ikeassa maksaa n 200 euroa, kun taas kokonaan uusi sohva maksaa 300 euroa niin en nähnyt mitään järkeä ostaa niin kalliita päällisiä. Luulin olevani fiksu tyttö ja päätin värjätä valkoiset päälliset pesukoneväreillä harmaiksi. Lopputulos oli muuten hyvä, paitsi että väri tarttui valkoiseen päälliseen liikaa ja tulos oli musta. No, katselin sitten mustaa sohvaa monta kuukautta mutta silti inhosin sitä koko ajan. Tässä kuvassa keksin vuorata sohvan valkoisilla lakanoilla ja peitoilla ja niin elettiin niin kauan kunnes hain uuden valkoisen päällisen (josta nyt ei ole kuvia) Ikeasta :D Ja sitten sain mielenrauhan.. Hahah! Mitä tästä opimme? 

Valkoinen vaan näyttää parhaalta sisustuksessa :)

Minni

Ei kommentteja: