18.11.2012

Kuulumisia

Heissan!

Amerikasta on siis kotiuduttu. Kotimatka oli pitkä, Los Angelesista omaan kotiin meni noin 40 tuntia ja siihen sisälty unta vaan pari tunnin mittaista pätkää. Kun päästiin Helsinkiin ja oltiin lähdössä ajeleen kotiin, niin autosta oli loppunut akku! Siinä kohtaa kun oli kauhea matkaväsymys päällä, nälkä ja kylmä (suomen ihana sää) niin ei kyllä enää jaksanut naurattaa..

No saatiin virtaa autoon ja päästiin myöhään torstai-iltana kotiinkin.
Perjantai-aamuna menin virkeenä (?) töihin pitkästä aikaa, oli ollut niin ikävä työkavereita ja lapsia :-) kaikki ihmetteli koko päivän miten jaksan olla niin pirteä, enkä kyllä tajunnut itsekään, kun ei tosiaan ollu muutamaan yöhön nukkunut muutamaa tuntia enempää.

No lauantai-aamuna se väsymys sitten iski, nukuin meinaan kahteen asti iltapäivällä! :-D
Lauantai meni asuntonäytössä käydessä, tutun luona rupatellessa ja parin kaverin uudessa kämpässä kyläillessä :-)


Tänään oon ottanut ihan rennosti, kävin ruokakaupassa ja oon kattellut telkkaria ja poikaystävän sisko sekä äiti kävi kylässä! Tein muuten eilen pieniä sisustusostoksia ja halvalla ainakin omasta mielestäni. Enkeli maksoi 13euroa ja tuikkukippo 4e :-)

Mukavaa sunnuntai-iltaa!

1 kommentti:

Noora kirjoitti...

Kiitokset Emma-laukkua koskevasta infosta, jota kävit jättämässä blogiini! Tosi harmillinen juttu kyllä, koska kyseinen laukku on ollut yksi lemppareistani siitä lähtien, kun sen ostin! :(